Tekninen suunnitteluyksikkö on insinööritoimisto, joka palvelee mm. metalli-, konepaja-, puunjalostus-, elintarvike- ja terveydenhuollon järjestelmiä valmistavaa teollisuutta sekä laivanrakennusta ja laivasuunnittelua.

Palvelutarjontaamme ovat mekaniikka-, hienomekaniikka-, kone-, laite-, ohutlevy-, teräsrakenne, layout-, putkisto-, automaatio-, kaluste-, lavaste- ja laivojen varustelusuunnittelu/ laivasuunnittelu (mm. konetilat, kannet ja LVIS sekä sisustus), tuotekehitys, asennusvalvonta, tuotannonsuunnittelu sekä lujuuslaskenta.

Teemme myös teknisiä dokumentointeja (visualisoinnit, animaatiot, käyttöohjeet, varaosakirjat ja esitteet), PDM-tiedonhallintaa, 3D-tulostusta (sis. tulostustiedostot), as-built piirustuksia, 3D-keilausta ja -mallinnusta eri teknisille toimialoille.

Palveluksessamme on diplomi-insinöörejä, insinöörejä, teknikoita, nuorempia suunnittelijoita, teknisiä dokumentoijia ja projektisihteereitä.

 

LATAA PALVELUESITE

 

Lue lisää mekaniikkasuunnittelusta.

Ota yhteyttä

Upi Vartiainen Puh. 0400 501 998 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.