image description

VALTUUTETTU CAD-KOULUTUS

CAD-KOULUTUS TARJOAA KÄYTÄNNÖNLÄHEISTÄ OSAAMISEN KEHITTÄMISTÄ JA TEHOSTAMISTA

Olemme toki sen verran tekemisissä ohjelmistotoimittajien kanssa, että olemme ansainneet mm. Autodeskin ohjelmiin (AutoCAD, Revit, Inventor, 3D Studio, Tekla, AutoCAD Architecture), ArchiCADiin ja SolidWorksiin koulutusvaltuudet. Koulutustemme laatua seurataan jatkuvasti koulutuksiin liittyvällä palautejärjestelmällä ja muulla laadunvalvonnalla.

CAD-koulutus pystytään toteuttamaan erittäin käytännönläheisesti, koska kaikki kouluttajamme ovat osittain mukana suunnittelun ammattilaisina käytännön projektityössä.

CAD-koulutuksella tehostetaan suunnittelijoiden osaamista, joka on ammattitaitoisen suunnittelutoiminnan perusedellytys ja joka parhaimmillaan luo merkittävää kilpailuetua yrityksesi ydinosaamiselle.

KOULUTUSTARJONTAMME 

Vakiokurssit

koulutusohjelman mukaiset vakiokurssit, jotka järjestetään CAD-koulutustiloissamme Helsingissä tai Oulussa.

Yrityskohtaisesti räätälöidyt Täsmä + CAD-koulutus

Lisäksi järjestämme asiakaskohtaisesti räätälöityjä Täsmä+ kursseja omissa tai asiakkaan tiloissa.

Osallistujamäärä kursseilla on yleensä 4-10 suunnittelijaa. Huomionarvoista on myös se, että Täsmä + kursseilla on mahdollisuus käyttää yrityksesi projekteja esimerkkeinä tai tehdä niitä koulutuksen aikana.

CAD-koulutus henkilökohtaisesti räätälöitynä

Tarvittaessa palvelemme hyvinkin henkilökohtaisilla yhden – kahden hengen koulutuksilla.

Huomionarvoista on myös se, että tässäkin koulutuksessa on mahdollisuus käyttää projektejasi esimerkkeinä tai tehdä niitä koulutuksen aikana.

Liikkuva CAD-luokka

Asiakkaan tiloissa voimme tarvittaessa käyttää omaa tehokannettavista muodostuvaa liikkuvaa luokkaamme, jolloin mukaan saadaan vaivattomasti viimeisimmät CAD-ohjelmat.

Suunnitteluohjeistukset ja -toimintamallit

Koulutus on myös täydennettävissä yrityskohtaisilla suunnitteluohjeistuksilla ja toimintamalleilla, jolloin viimeistään varmistetaan yrityksesi suunnitteluorganisaation yhtenäinen suunnittelujälki.

Muut koulutukset

Lisäksi koulutamme mm. MS Officea, kuvankäsittelyohjelmia, ohjelmointia sekä  asiakkaan omia ohjelmia tai sovelluksia.

 

CAD-koulutus - Tukipalvelu ja tyytyväisyystakuu

Kannamme vastuun myös koulutuksen jälkeen, ja siksi järjestämämme CAD-koulutus sisältää aina kurssin aihealueen mukaisen sähköpostituen. Tuen kesto on 2 kuukautta. Mikäli koulutuksemme toteutus ei laatujärjestelmästämme huolimatta vastaa odotuksianne, osallistujilla on mahdollisuus saada hyvitys kurssin hinnasta tai osallistua korvaavaan koulutukseen veloituksetta.

Asiakkaitamme ovat mm. eri teollisuusyritykset, arkkitehti- ja eri toimialojen insinööritoimistot, telakat, kiinteistön hallinnoijat, rakennusliikkeet, kunnat ja kaupungit, yksityishenkilöt.

 

Cadpool Oy - Tutustu lisää ottamalla yhteyttä!

Tutustu myös palvaluihimme: Visualisointi | Mekaniikkasuunnittelu | Rakennussuunnittelu