image description

RAKENNUSSUUNNITTELU

Rakennussuunnittelu Cadpoolilta kokeneiden ammattilaisten toimesta. Palvelemme Teitä vanhemman suunnittelijan, suunnittelijan ja nuoremman suunnittelijan tehtävissä. Lisäksi suoritamme kokeneen rakennuspiirtäjän ja projektisihteerin tehtäviä.

ARKKITEHTI- JA SISUSTUSSUUNNITTELU

Arkkitehtisuunnittelun puolella osallistumme arkkitehtisuunnittelun kaikkiin työvaiheisiin: luonnos- ja pääpiirustukset, työpiirustusten ja työselitysten laadintaan, tietomallintamiseen sekä 3D-mallintamiseen. Arkkitehtiasiakkaitamme palvelemme visualisointiin ja virtuaalimalleihin liittyvissä tehtävissä kun projektianne tarvitsee saada esiteltävään kuntoon. Sisustussuunnittelutoimistot huom! Meillä on myös vahvaa osaamista sisustussuunnitteluun liittyen. Muista meitä myös valaistussuunnittelun tarpeissanne.

RAKENNE JA LVISA-SUUNNITTELU

Insinööritoimistoilla tarkoitamme siis rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelutoimistoja vaikka asiakkaitamme on myös muissa erikoisalan suunnittelutoimistoissa. Kaikissa näissä osallistumme tehtäviin ihan normaalin kaavan mukaan, eli siellä missä hyvää tekijää tarvitaan. 

KIINTEISTÖHALLINNAN SUUNNITTELU

Kiinteistöhallinnan puolella teemme kiinteistöjen inventoinnit mm. mittaukset, pinta-alojen laskennan ja tilatietojen päivitykset. Tuotamme kiinteistön omistajille ajantasaiset piirustukset ja 3D-mallit, myös vanhoista paperikuvista ja skannauksista. Kun tuskailette vanhojen dokumenttikasojen kanssa, tarkastamme ja otamme ne haltuun. Haltuunottamisella tarkoitamme, että tarpeen mukaan korjaamme ja tarkistamme olemassa olevat piirustustiedostot CAD-teknisesti oikeaan muotoon, teemme tiedostomuunnokset eri CAD-ohjelmien välillä ja suoritamme dokumenttien hallintaan liittyvät tehtävät eri kiinteistöhallinnan sovelluksiin.

Rakennussuunnittelu tuo hyötyä

Palvelumme on joustava ratkaisu kysynnän vaihteluihin, kiinteiden kustannusten hallintaan ja vaihteleviin osaamistarpeisiin.

Törmäämme usein tilanteisiin, jossa asiakkaamme tarvitsee osaamista joka voi olla perinteisen rakennussuunnitteluosaamisen ulkopuolelle ja juuri siinä olemme parhaimmillamme. Kuka tekee esimerkiksi suunnitteluprojektin dokumenteista tehokkaasti ja ammattitaidolla 3D-tulostimelle yhteensopivat työstötiedostot? Miten tehdään laajan kohteen alumiinikasettien työstötiedostot huomioiden kohteen arkkitehtuurin monimuotoisuus ja tuotannon ehdot? Teidän haaste on meidän mahdollisuus ja usein jo koettu ja tehtykin.

HENKILÖSTÖ

Meillä rakennussuunnittelu toteutetaan aina kokeneiden ammattilaisten toimesta. Palveluksessamme on arkkitehtejä, rakennusarkkitehtejä, diplomi-insinöörejä, insinöörejä, rakennusmestareita, nuorempia suunnittelijoita sekä kokeneita rakennuspiirtäjiä ja projektisihteereitä. Kaikki tekijämme ovat normaalisti meillä vakituisessa työsuhteessa, omaavat pitkän työkokemuksen erilaisista tehtävistä ja ovat mukautumiskykyisiä erilaisiin haasteisiin. Tietenkin kannamme vastuumme myös nuorien ammattilaisten kehittämisestä. Niin nuoremmat kuin kokeneemmatkin tekijämme ovat suunnittelutyökalujen osalta usein edelläkävijöitä oman CAD-koulutuksemme kautta eli kehitämme, tuemme ja sparraamme kaikkia tekijöitämme jatkuvasti yhä paremmiksi omalla alallaan.

RAKENNUSSUUNNITTELUSSA KÄYTETYT OHJELMISTOT

Cadpoolin rakennussuunnittelu hyödyntää esimerkiksi seuraavia ohjelmistoja ja sovelluksia:

 • AutoCAD
 • AutoCAD LT
 • ArchiCAD
 • Revit
 • AutoCAD Architecture
 • Tekla
 • MagiCAD
 • RAK
 • LVI-ARK
 • Sähkö-ARK
 • Vertex
 • CADS

Teemme projekteja myös asiakkaidemme omilla suunnittelualan ohjelmilla ja sovelluksilla.

Toimitamme tarvittaessa myös työasemat CAD-ohjelmineen työntekijöidemme käyttöön asiakkaan tiloihin. Näin toimimalla suunnittelu sujuu ongelmitta.

Cadpool Oy - Tutustu lisää ottamalla yhteyttä!

 

Tutustu myös palveluumme: Mekaniikkasuunnittelu