Tekninen suunnitteluyksikkö on insinööritoimisto, joka palvelee mm. metalli-, konepaja-, puunjalostus-, elintarvike- ja terveydenhuollon järjestelmiä valmistavaa teollisuutta sekä laivanrakennusta ja laivasuunnittelua.

Tekninen suunnittelu ammattitaidolla

Palvelutarjontaamme ovat mekaniikka-, hienomekaniikka-, kone-, laite-, ohutlevy-, teräsrakenne, layout-, putkisto-, automaatio-, kaluste-, lavaste- ja laivojen varustelusuunnittelu/ laivasuunnittelu (mm. konetilat, kannet ja LVIS sekä sisustus), tuotekehitys, asennusvalvonta, tuotannonsuunnittelu sekä lujuuslaskenta.

Teemme myös teknisiä dokumentointeja (visualisoinnit, animaatiot, käyttöohjeet, varaosakirjat ja esitteet), PDM-tiedonhallintaa, 3D-tulostusta (sis. tulostustiedostot), as-built piirustuksia, 3D-keilausta ja -mallinnusta eri teknisille toimialoille.

Teknisen suunnittelun parissa työskentelee diplomi-insinöörejä, insinöörejä, teknikoita, nuorempia suunnittelijoita, teknisiä dokumentoijia ja projektisihteereitä.

 

LATAA TEKNINEN SUUNNITTELU -PALVELUESITE

 

Lue lisää mekaniikkasuunnittelusta.

Ota yhteyttä

Upi Vartiainen Puh. 0400 501 998 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.