Visualisointi ja mallinnuspalvelut kuuluu läheisesti suunnittelupalvelukokonaisuuteen ja suoritetaan kiinteähintaisesti tai tuntiveloituksella sopimuksen mukaan

visualisointi ja visualisointipalvelut

Visualisointi- ja mallinnuspalvelut

Visualisointi ja mallinnuspalvelut kuuluu läheisesti suunnittelupalvelukokonaisuuteen ja suoritetaan kiinteähintaisesti tai tuntiveloituksella sopimuksen mukaan.

Tiimissämme työskentelee arkkitehteja ja rakennusarkkitehteja, jotka ovat erikoistuneet 3D- ja tietomallintamiseen, visualisointiin, valaistussuunnitteluun, virtuaalimalleihin ja animaatioihin

Teillä

Liikkuva visualisointipalvelu

Palvelu suoritetaan asiakkaan tiloissa ja sisältää myös työasemat ja ohjelmat. Suoritamme tehtävät läheisessä yhteistyössä suoraan projektiorganisaatiossanne.

Palvelun edut

Yhteistyön saumattomuus on yksi tärkeimpiä kriteereitä asiakkaan tiloissa työskennellessä. Joustavaksi palvelun tekee mahdollisuus lomittaa tehtävät muun suunnittelutyön kanssa, jolloin osaamistamme voidaan hyödyntää myös muihin suunnittelutehtäviin visualisointitehtävien ohessa.

Työasemat

Liikkuvaan visualisointipalvelun työvälineisiin kuuluu kaksi kannettavaa työasemaa, joista toisella tehdään itse mallin määrittelyä ja toisella lasketaan työnaikaisia kuvia tai animaatioita. Työasemia ei tarvitse välttämättä asentaa asiakkaan verkkoon, jolloin vältetään myös IT-kustannukset; helppoa, nopeaa ja turvallista.

Teholaskentaa

Asiakkaan tiloissa suoritettavan palvelun käytössä on tarvittaessa myös toimistossamme oleva laaja tehotyöasemien laskentaverkko, jolla suoritetaan vaativat laskennat ja animaatiot.

Meillä

Visualisointipalvelu toimistollamme

Tehtävät perustuvat usein ennalta määritettyyn ja rajattuun mallintamiseen, materiaaleihin sekä toiveisiin kuvan yleistunnelmasta jne. Suoritamme projekteja kiinteällä veloituksella tai tuntiveloituspohjaisesti. Projektiin voi osallistua myös useampi henkilö tiimistämme, joten myös laajat projektit suoritamme sovitussa aikataulussa.

Lataa palveluesite

Lue lisää visualisointipalveluistamme.

Antti Taavitsainen Puh. 0400 621 716 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.