Kuvatuotanto tekoälyllä – arkkitehtuurin visualisointi: Midjourney

Kuvatuotanto tekoälyllä

Kurssin tiedot

500 €
Etänä
1/2 pv

Tavoite

 

Laajoihin kuvamalleihin perustuvat tekoälypalvelut kuten Midjourney ovat menneet viimeisen kahden tai jopa vuoden sisällä suuria harppauksia. eteenpäin. Malleja on opetettu miljoonilla tai miljardeilla valokuvilla oppimaan kuvien rakenteet. Mallien pohjalta jokaisella on mahdollisuus tuottaa kuvia, joita voi hyödyntää myös ammatillisesti.

 

Kurssilla keskitytään kuvatuotantoon tekoälyllä arkkitehtien ja sisustusarkkitehtien näkökulmasta – arkkitehtuurin visualisointiin. Opit kurssilla kuinka palvelulla tuotetaan halutunlaista kuvamateriaalia, mitkä ovat palvelun nyanssit ja rajoitteet ja kuinka palveluun voidaan tehdä hienosäätöä. Kurssin käynnin jälkeen osallistujat tiedät kuinka palvelua voi käyttää arkkitehti- ja sisustusarkkitehtityössä ideointiin ja visualisointiin ja mitä tarkempien kuvien tuotantoon tarvitaan ja kuinka se tapahtuu.

 

Palveluiden käyttö on kuin pianonsoittoa. Kaikilla on sama Steinway-flyygeli käytössä, mutta sillä voi soittaa kahdella sormella Ukko Nooa tai kymmensormisesti Chopinin nocturneja. Pianonopettajana toimii todennäköisesti Suomen paras Midjourney-pianonopettaja ammattivalokuvaaja Antti Karppinen.

Kohderyhmä

Arkkitehdit

Sisustusarkkitehdit

Mallintajat

Tekniset piirtäjät

Muut visuaalisesta kuvatuotannosta kiinnostuneet

 

Kurssin kesto ja hinta

500 €, klo 12-16 eli 4 tuntia, etänä

Lisätietoja

Kurssisihteeri, Cadpool Oy
puh: 09-4056 2232
gsm: 040-5512 814
email: trainingcenter@cadpool.fi

Lähtötiedot

Koulutukseen osallistuminen edellyttää Midjourneyyn kirjautumista etukäteen. Näin voimme koulutuksessa keskittyä sisältöön. Midjourneyyn kirjaudutaan Discord-tunnuksilla. Tarjoamme pyydettäessä opastusta Discord-tunnusten luomiseen ja Midjoyrneyyn kirjautumiseen. Midjourneyn käyttö on maksullista. Suosittelemme alussa Basic-pakettia (10 $/kk).

Kurssilla käsiteltävät asiat

Koulutuspäivän sisältö

  • Generatiivisten tekoälyohjelmistojen toiminta
  • Tekoälyohjelmistojen mahdollisuudet ja rajoitteet
  • Midjourneyn tärkeimmät työkalut ja niiden käyttö
  • Midjourneyn promptimääritykset: peruskomennot ja monipuoliset kuvanmuokkaustekniikat sekä kuvien sisältöjen ja tyylien kontrollointi
  • Yhtenäisten kuvamaailmojen luominen haluamallasi tyylillä
  • Midjourneyllä luotujen kuvien ja valokuvien tai niissä näkyvien rakennusten sekä ympäristökuvien yhdistäminen
  • Tekoälykuvituksen tekijänoikeudelliset ja eettiset asiat
  • Tekoälykuvituksen pioneerin, Antti Karppisen parhaimmat niksit ja vinkit Midjourneyn käyttöön

Kouluttajanamme toimii Suomen ja Euroopan parhaaksi ammattivalokuvajaaksi valittu Antti Karppinen. Antti on samalla Suomen parhaita epävirallisia tekoälykuvantuottaja, joka aktiivisesti hyödyntää työssään ja taiteessaan tekoälypalveluita.

Midjourney on yleinen laajasti käytetty palvelu, jolla jokainen pystyy tuottamaan visualisointeja. Visualisointiin erikoistuville ammattilaisille suosittelemme myös Stable Diffusion kurssiamme. Stable Diffusionissa kuvasisällön kontrolli ja tarkkuustaso ovat korkeampia, mutta samalla käyttö on vaativampaa.