Kuvatuotanto tekoälyllä: Midjourney

Kuvatuotanto tekoälyllä

Kurssin tiedot

495 €
Etänä
2 x syksyllä 2023 pv

Tavoite

Lisätietoja

Kurssisihteeri, Cadpool Oy
puh: 09-4056 2232
gsm: 040-5512 814
email: trainingcenter@cadpool.fi

Kurssilla käsiteltävät asiat

Laajoihin kuvamalleihin perustuvat tekoälypalvelut kuten Midjourney ovat menneet viimeisen kahden tai jopa vuoden sisällä suuria harppauksia. eteenpäin. Malleja on opetettu miljoonilla tai miljardeilla valokuvilla oppimaan kuvien rakenteet. Mallien pohjalta jokaisella on mahdollisuus tuottaa kuvia, joita voi hyödyntää myös ammatillisesti.

 

Kouluttajanamme toimii Suomen ja Euroopan parhaaksi ammattivalokuvajaaksi valittu Antti Karppinen. Antti on samalla Suomen parhaita epävirallisia tekoälykuvantuottaja, joka aktiivisesti hyödyntää työssään ja taiteessaan tekoälypalveluita.

 

Palveluiden käyttö on kuin pianonsoittoa. Kaikilla on sama Steinway-flyygeli käytössä, mutta sillä voi soittaa kahdella sormella Ukko Nooa tai kymmensormisesta Chopinin nocturneja.

 

Kurssin tarkoituksena on opettaa kuinka palvelu toimii, kuinka sillä tuotetaan halutunlaista kuvamateriaalia, mitkä ovat palveluiden nyanssit ja rajoitteet ja kuinka palveluun voidaan tehdä hienosäätöä. Kurssin käynnin jälkeen osallistujat tietävät kuinka palvelua voi käyttää ideointiin ja visualisointiin ja mitä tarkempien kuvien tuotantoon tarvitaan ja kuinka se tapahtuu.

 

Midjourney on yleinen laajasti käytetty palvelu, jolla jokainen pystyy tuottamaan visualisointeja. Visualisointiin erikoistuville ammattilaisille suosittelemme myös Stable Diffusion kurssiamme. Stable Diffusionissa kuvasisällön kontrolli ja tarkkuustaso ovat korkeampia, mutta samalla käyttö on vaativampaa.