Näin toimimme ja ajattelemme

Näin toimimme ja ajattelemme

Yrityksen menestyksen takana on yksilöiden ammattitaito, motivaatio ja yhteistyökyky. Motivaatio on käyttövoima, joka pitää liikettä yllä ja nostaa esiin sisäisiä voimavaroja. Yhteistyökyvyillä varmistetaan hyvä työilmapiiri ja onnistuneet tulokset.

Kutsumme osaamisen, itsetuntemuksen ja yhteisöllisen kehityksen tietä Cadpoolin MyWay:ksi. Se on sisäinen valmennusohjelma, joka tarjoaa mahdollisuuksia sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen kasvuun.

Uskomme siihen, että jokainen on oman osaamisensa paras asiantuntija ja valmis tekemään töitä kehittymisensä eteen.

Olisitko sinä meidän seuraava työntekijä?

MyWay - valmennusohjelma

MyWay – valmennusohjelma

Haluamme olla edelläkävijöitä ja asiantuntijoita digitaalisten suunnitteluohjelmistojen käytössä, ympäristöasioiden huomioimisessa (rakennus)suunnittelussa sekä yleisesti muutoksen hallinnassa. Kehitämme näitä valitsemiamme osaamisalueita laajasti henkilöstössämme.

Tarjoamme kullekin työntekijälle heidän tavoitteleman kehityspolun. Tavoittelemme työntekijöillemme kokonaisuutta, jossa työn tekemisen tapa, työn hallinnan taidot, työvälinetaidot ja sisällöllinen osaaminen ovat kaikki kohdallaan.

Välineitä osaamisen kehittämiseen on useampia, joiden käyttöä suunnittelemme vuositasolla yhdessä työntekijöiden kanssa.

OurWay - yhteistä toimintaa

OurWay – yhteistä toimintaa

Suunnittelutyö on pitkälti asiakkaalla tapahtuvaa projektityötä. Projektissa läheiset henkilöt tulevat tutuiksi, mutta muiden kanssa ajanvietto ja tutustuminen jäävät työaikana vähemmälle.

Järjestämme vuosittain henkilöstölle kymmenkunta viihteellisempää tapahtumaa –  pieniä ja suuria – joissa on mahdollisuus tutustua kollegoihin, päästä sisään yhteisöön sekä samalla oppia ja kokeilla uusia asioita.

Tärkeintä tilaisuuksissa on viihtyminen. Osa kunkin henkilökohtaisesta kehittymisestä liittyy työn ulkopuolisten asioiden oppimiseen ja yhteistyötaitoihin, joita samalla saamme myös edistettyä.

Haluatko työskennellä Freelancerina?

Haluatko työskennellä Freelancerina?

Meidän kautta sinulla on mahdollisuus työskennellä myös alihankkijana ja Freelancer-yrittäjänä. Tarjoamme kiinnostavia projekteja ja haasteita eri alojen suunnittelijoille.

Freelancerina toimiminen on joustavaa ja voit halutessasi työskennellä pienemmistä projekteista aina laajoihin kokonaisuuksiin saakka, oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Mikäli Freelancer työskentely kiinnostaa, ole meihin yhteydessä tai jätä yhteystietosi alla olevan hakemuksen kautta.

Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti joukkoomme uusia suunnittelualan ammattilaisia.  Palvelemme monia toimialoja ja monia yrityksiä. Alla näet tällä hetkellä aktiivisesti haussa olevat profiilit. Alla listattujen profiilien lisäksi meillä on jatkuvasti myös muita tarpeita, joten arvostamme myös avoimen hakemuksen laittamista niin voimme aloittaa tutustumisen. Parhaiten sovit joukkoomme, jos sinulla on jo muutama vuosi työkokemusta, mutta poikkeuksiakin totta kai tapahtuu.

Aktiivisessa haussa