Arvot

Arvot

Uskomme tarmokkuuteen, uteliaisuuteen, täsmällisyyteen ja luotettavuuteen. Pidämme kiinni annetuista lupauksista. Toimintamme perustuu avoimuuteen, kumppanuuteen ja mutkattomuuteen. Haluamme, että työntekijämme ja asiakkaamme kasvavat kanssamme. Autamme heitä olemaan alansa parhaita.

Olemme olleet tuomassa  tietomallintamista asiakkaidemme suunnitteluun. Tietomallintaminen on edelleen ajankohtainen teema ja jatkamme aiheen parissa. Samalla teemme työtä, jotta ympäristövaikutuksiin ja rakentamisen kustannuksiin liittyvää tietoa voitaisiin paremmin tuoda suunnittelun tueksi. Uskomme, että voimme näin ratkoa ajamme ympäristöhaasteita edistämällä kestävää rakentamista.

 

Cadpoolin tarina

Cadpool on toiminut suunnittelualalla palvellen asiakkaitaan jo 80-luvun alusta lähtien yrityksen perustaneen yrittäjän Upi Vartiaisen johdolla. Upi halusi luoda yrityksen, jossa yksilöstä välitetään, työntekijät viihtyvät, asiakkaat ovat tyytyväisiä ja jossa hyvällä yhteistyöllä saadaan yhdessä menestystä. Vuosikymmenten menestys kertoo, että monessa asiassa ollaan onnistuttu.

Jokaisessa yrittäjätarinassa tulee jossain vaiheessa kuitenkin hetki jolloin kapula annetaan eteenpäin. Jatkoyrittäjyyttä toteuttava Jatkaja tuli yrityksen pääomistajaksi vuoden 2022 alussa. Tarkoituksena on säilyttää kaikki se hyvä mitä Cadpoolissa jo on ja samalla uudistaa yritystä hallitusti.

Blogi

” alt=”Kiinteistömarkkina vuonna 2024 ja odotukset tulevasta”>

Artikkeli

Kiinteistömarkkina vuonna 2024 ja odotukset tulevasta

Rakentamisen suunnittelumarkkina, jossa yrityksemme Cadpool myös toimii, on vahvasti riippuvainen kiinteistömarkkinan aktiivisuudesta. Halusimme ymmärtää mitä suunnittelumarkkinaa ohjaavassa Suomen kiinteistömarkkinassa on …

Hohtokeilausilta

Artikkeli

Hohtokeilausilta

Kävimme keilaamassa huippuporukkamme kanssa. Illassa oli hienoja kaatoja, paljon naurua, hyvää pitsaa ja mukavia keskusteluja. Hyvä musiikki soi koko illan …

Henkilötarinat

Näillä tarinoilla haluamme kertoa työstämme, erilaisista harrastuksistamme ja niiden vaikutuksesta työhyvinvointiimme. Henkilötarinoihin osallistuvilla on yhteensä lähes 100 vuotta työkokemusta Cadpoolilta.

Tällaisia me olemme, tutustu!

Mika, kalliokiipeilijä

Suunnittelija, sähköinsinööri
Kiipeily tuo kaikkeen tekemiseen tietynlaista sitkeyttä ja sinnikkyyttä, että ei anna periksi, vaikka ei heti löytäisikään oikeaa reittiä.”

Assi, potkunyrkkeilijä

Suunnittelija, arkkitehti
Työssä ja potkunyrkkeilyssä on yhteistä se, etten luovuta, en sitten mistään hinnasta. Olen valmis tekemään kaikkeni, että saavutan tavoitteeni.”

Harri, elokuvaspesialisti

Vanhempi suunnittelija, rakennusarkkitehti
Rakennussuunnittelu ja elokuvat eivät koskaan ole yhden tekijän töitä. Niiden teossa on mukana valtavasti eri alojen osaajia, monia eri vaiheita ja paljon tekniikkaa.”

Olli, maratoonari

Suunnittelija, rakennusinsinööri
Juoksemisessa ja työssäni ei ole oikeastaan mitään yhteistä, mutta on hyvinkin mahdollista, että moni asia on loksahtanut päässäni paikoilleen juuri lenkin aikana.”

Olli, maantiepyöräilijä

Suunnittelija, lvi-insinööri
Pidän siitä, että työni on vaihtelevaa, koko ajan ei tarvitse istua päätteen edessä vaan on palavereita ja työmaakierroksia.”

Juuso, kilpasuunnistaja

Suunnittelija, rakennusarkkitehti
Suunnistus on tehnyt minusta sietokykyisemmän. Itsensä rääkkääminen ja rajojen ylittäminen rasteilla on ollut opettavaista. Nykyään sitä jo käsittää, kuinka paljon kaikki on kiinni omasta suhtautumisesta.”

Antti, jalkapallovalmentaja

Yksikön päällikkö, rakennussuunnittelu
Hienointa on nähdä nuoren palloilijan tai nuoren suunnittelijan kasvu ja kehitys. Se motivoi ja palkitsee.”

Upi, perinnerakentaja

Yrityksen perustaja, neuvonantaja
Kun vanhasta pyritään tekemään nykyvaatimukset täyttäviä, täytyy olla tarkkana ettei tee innostuksissaan jotain peruuttamatonta.”
Meille töihin

Meille töihin

Olemme koti suunnittelualan ammattilaisille, jotka uskovat ihmiskasvoiseen työelämään, laatuun ja kehittymiseen.

 

Olisitko sinä meidän seuraava työntekijä?