Seuraa kehitystä ja hyödynnä mahdollisuudet yhdessä Cadpoolin kanssa

 

Tekoälystä on tullut olennainen osa nykypäivän teknologista maisemaa, ja sen rooli vain kasvaa tulevaisuudessa. Sen avulla voimme odottaa uusia innovaatioita, jotka parantavat elämäämme ja ratkaisevat monia nykyisiä haasteita. On tärkeää seurata tekoälyn kehitystä ja olla mukana keskustelussa sen vaikutuksista, jotta voimme hyödyntää sen potentiaalia parhaalla mahdollisella tavalla. Lue lisää aiheesta blogistamme, johon päivitämme säännöllisesti vinkkejä, tietoa ja muuta mielenkiintoista tekoälyyn liittyen.

AI-työvälineet suunnittelijoille

Suunnittelijat voivat hyödyntää monia AI-työkaluja parantaakseen työnsä tehokkuutta ja luovuutta. Näihin työkaluihin kuuluvat muun muassa Midjourney, Stable Diffusion, XKool, Leo, InteriorAI ja Visoid. Lisäksi monet käytössä olevat perinteiset  työkalut, sisältävät integroituja AI-ympäristöjä. Ammattilaisemme ovat valinneet näistä parhaimmat, ja ne ovat:

 

  • Midjourney: Laajalti käytetty palvelu, jolla voi tuottaa AI-generoituja visualisointeja. Tutustu työkaluun.
  • Stable Diffusion: Työkalu, joka tuottaa erittäin tarkkoja ja realistisia visualisointeja.

AI-koulutukset

Tarjoamme koulutuksia, jotka auttavat suunnittelijoita hyödyntämään AI-työkaluja tehokkaasti. Kurssit kattavat generatiivisen suunnittelun työkalut, arkkitehtuurin visualisoinnin käyttötapaukset, tekoälyohjelmistojen mahdollisuudet ja rajoitteet, yhtenäisten kuvamaailmojen luomisen, sekä tekoälykuvituksen tekijänoikeudelliset ja eettiset näkökohdat. Opit hyödyntämään näitä työkaluja suunnittelutyössä osaavien ammattilaisten opastuksella. Tutustu kursseihimme ja ilmoittaudu mukaan:

 

  1. Kuvatuotanto tekoälyllä arkkitehtuurissa, sisustussuunnittelussa ja markkinoinnissa (UUSI!): Työvälineinä Stable Diffusion, Midjourney ja Photoshop
  2. Kuvatuotanto tekoälyllä: Stable Diffusion
  3. Kuvatuotanto tekoälyllä: Midjourney

 

Matalalla kynnyksellä mukaan

Koulutusten lisäksi järjestämme myös muita aiheeseen liittyviä informatiivisia tapahtumia. Viime elokuussa järjestimme perinteisen vuosittaisen Taiteiden Yön tapahtuman, johon osallistui asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja työntekijöitä. Uutuutena tänä vuonna oli viihdeosuuden lisäksi sisällöllinen osuus, jonka aiheena oli ”Tekoälyn hyödyntäminen suunnittelutyössä ja tuotekehityksessä”. Tapahtumiimme voi osallistua ilmaiseksi ja kuulla alan ammattilaisilta tuoreimmat uutiset AI-työkalujen hyödyntämisestä suunnittelutyössä!

Elokuussa kaikille avoin ilmainen AI seminaari

Lisäämme tietoa tapahtumasta ja siihen ilmoittautumisesta pian!