image description
Takaamme oikeat ratkaisut toimintanne kehittämiseen pitkällä suunnittelualakohtaisella ammattitaidollamme ja viimeisemmällä ohjelmistoteknisellä osaamisellamme.

CAD-konsultointi ja -tuki

Konsulttipalvelumme perustuvat liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen ja suunnitteluprosessien tuntemiseen eri toimialoilla. Konsultointiprojekteissa luomme asiakkaidemme suunnitteluprosesseihin ratkaisuja niin tiedon luomiseen kuin sen hyödyntämiseen.

Autamme asiakkaitamme mm. CAD-järjestelmien valinnassa ja käyttöönotossa. Uusien järjestelmien ja ohjelmien tehokkaaseen käyttöön teemme asiakaskohtaisia räätälöintejä ja räätälöityjä koulutuksia. Suunnittelujärjestelmien kehittämisessä ja käyttäjien valmennuksessa ei pyritä yksinomaan suunnittelun tehostumiseen, vaan myös suunnittelutiedon laadun kehittämiseen tiedon elinikäistä hyödyntämistä varten.

Edut:

Etuina asiakkaillemme CAD-konsultointi ja -tukipalvelut tarjoaa joustavan ratkaisun kiinteiden kustannusten hallintaan ja vaihteleviin osaamistarpeisiin.

Tuntiveloituksella tai kiinteähintaisesti.

Henkilöstöllämme on pitkä kokemus CAD-konsultointi ja -tukipalvelujen tuottamisesta asiakkaillemme. Palvelumme luo kilpailuetua tukien ja täydentäen asiakkaiden omaa ydinosaamista.

Palvelut:

  • CAD-valinnat (esim. ohjelmistovalinnat)
  • Ohjeistukset ja toimintamallit
  • CAD/ERP -kytkennät
  • CAD/CAM -kytkennät
  • Dokumenttien hallintaratkaisut
  • Asiakkaiden suunnitteluympäristön ja prosessien kehittäminen
Antti Taavitsainen Puh. 0400 621 716 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Upi Vartiainen Puh. 0400 501 998 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.