Kiitos kaikille osallistumisesta tapahtumaamme!

Viime torstaina 17.8. saimme iloita runsaasta osallistujamäärästä Taiteiden yön tapahtumassamme. Kiitos teille kaikille, jotka olitte innokkaina seminaarissa kuulemassa tekoälyn mahdollisuuksista sekä myöhemmin luomassa kotoisaa juhlatunnelmaa illanvietossa!

Tapahtumasta

Cadpool järjestää perinteisen vuosittaisen Taiteiden Yön tapahtuman 17.8, johon osallistuu asiakkaita, yhteistyökumppaneita sekä työntekijöitä. Tänä vuonna uutuutena viihdeosuuden lisäksi on sisällöllinen osuus, jonka aiheena on ”Tekoälyn hyödyntäminen suunnittelutyössä ja tuotekehityksessä”.

 

Tapahtuma alkaa sisällöllisellä osuudella Pikku-Finlandiassa kello 15:00. Juhlien viihteellinen osuus alkaa noin kello 17.30 kävelymatkan päässä olevalla toimistollamme.

 

Aikataulu Torstai 17.8.

KLO 15:00 Sisällöllinen osuus Pikku-Finlandiassa (Karamzininranta 4, 00100 Helsinki)

15:10 Alkusanat: toimitusjohtaja Mathias Calonius

15:20 Aalto yliopiston professori Lauri Järvilehto

16:30 Valokuvaaja ja tekoälytuottaja Antti Karppinen

17:00 Keskustelupaneeli, kysymyksiä puhujille

 

KLO 17:30-22.00 Viihdeosuus (Mannerheimintie 15 B, 00260 Helsinki)

Ruokaa ja juomaa

DJ, joka mm. soittaa tekoälyllä tuotettua musiikkia

Tanssia ja hauskanpitoa

Puhujat

Tapahtumamme puhujat ovat omien alojensa tekoälyosaajia. Yleisö pääsee kuulemaan, kuinka tekoälyä voidaan hyödyntää erilaisissa konteksteissa. Puheenvuorojen jälkeen on luvassa keskustelupaneeli, jonka aikana yleisö voi esittää asiantuntijoillemme kysymyksiä.

Antti Karppinen

Antti Karppinen

Valittu Suomen parhaaksi valokuvaajaksi ja on epävirallisesti Suomen paras tekoälykuvatuottaja. Hänen missionsa on rakentaa tarinaa kertovia, visuaalisia kokonaisuuksia, joissa vain mielikuvitus on rajana. Lue lisää…

Lauri Järvilehto

Lauri Järvilehto

Aalto-yliopiston työelämäprofessori ja Aalto Ventures Programin johtaja, sarjayrittäjä, filosofi, tietokirjailija, muusikko ja Sherlock Holmes -fani. Filosofian Akatemian perustaja ja toiminut Suomen Unicefin hallituksessa. Hän on kirjoittanut monia bestseller-teoksia ajattelusta ja oppimisesta ja luennoi säännöllisesti ympäri maailmaa. Lue lisää…

Illanvietto

Illanvietto

Sisällöllisen tekoälyosuuden jälkeen noin kello 17.30 siirrymme Cadpoolin toimistolle nauttimaan ruuasta, virvokkeista sekä hyvästä musiikista ja seurasta. DJ:n soittama musiikki tullaan tuottamaan osin tekoälyn avulla. Tekoälyllä tuotetun musiikin tasoon voi tutustua muun muassa kuuntelemalla AIsis yhtyeen kappaleita, joissa Oasis yhtyeen fanit saattavat kuulla lauluäänessä tuttuutta.

Tapahtuman viihdeosuus järjestetään ulkona toimistomme läheisyydessä osoitteessa Mannerheimintie 15B.

Lisää tapahtuman aiheesta

Tekoälystä on tullut olennainen osa nykypäivän teknologista maisemaa, ja sen rooli vain kasvaa tulevaisuudessa. Sen avulla voimme odottaa uusia innovaatioita, jotka parantavat elämäämme ja ratkaisevat monia nykyisiä haasteita. On tärkeää seurata tekoälyn kehitystä ja olla mukana keskustelussa sen vaikutuksista, jotta voimme hyödyntää sen potentiaalia parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Voit valmistautua seminaariin lukemalla lisää aiheesta blogistamme, johon päivitämme säännöllisesti vinkkejä, tietoa ja muuta mielenkiintoista tekoälyyn liittyen.