image description
CAD-koulutus. Saat meiltä ohjelmistotoimittajista riippumatonta CAD-koulutusta ETÄKOULUTUKSENA, tiloissamme Training Centerissämme Helsingin keskustassa tai omassa toimistossasi

CAD-koulutus

CAD-koulutus tehostaa suunnittelutyötä, joka on ammattitaitoisen suunnittelutoiminnan perusedellytys ja joka parhaimmillaan luo merkittävää kilpailuetua yrityksesi ydinosaamiselle.

Kouluttajamme ovat mukana suunnittelun ammattilaisina käytännön projektityössä, näin varmistamme CAD-koulutuksemme käytännönläheisyyden.

UUTTA! Tarjoamme kaikki yleisimmät koulutuksemme myös etäkoulutuksena.

LATAA PALVELUESITE

Tarjoamme:

 • kaikki yleisimmät koulutuksemme myös etäkoulutuksena
 • koulutusohjelman mukaisia vakiokursseja Training Centerissämme
 • asiakaskohtaisesti räätälöityjä Täsmä + kursseja Training Centerissämme
 • asiakaskohtaisesti räätälöityjä Täsmä + kursseja Teillä, käytettävissäsi myös liikkuva luokkamme tarpeen mukaan
 • henkilökohtaista (1-2 osallistujaa) OnSite koulutusta, meillä tai Teillä.
 • koulutukseen liittyviä suunnitteluohjeistuksia ja –toimintamalleja

Täsmä + kursseilla on mahdollisuus käyttää yrityksesi projekteja esimerkkeinä tai tehdä niitä koulutuksen aikana.

Etäkoulutuksissa huomioitavaa

Etäkoulutukset järjestetään tilanteeseen parhaiten sopivalla ohjelmistolla, toistaiseksi käytössä ovat olleet Zoom ja MS Teams joista Teams oletuksena. Kurssilaiset voivat osallistua etäkoulutukseen ohjelmistojen ilmaisversiolla.

Kurssilaisilla tulee olla käytössään hyvän internet yhteyden lisäksi oma tietokone ja mieluiten erillinen kuuloke-mikrofoni yhdistelmä ja mieluiten kaksi näyttöä (kannettavan näyttö ja erillinen työskentelyyn sopiva näyttö), jolloin opetusta voi seurata yhdeltä ja harjoitella tai kokeilla koulutusaiheita omaan tahtiinsa toisella näytöllä avaamaansa CAD-ohjelmaan. CAD-lisenssit tulee olla jokaisella kurssilaisella omasta yrityksestään/itseltään. CAD-ohjelmiin voi yleensä myös tutustua 30 päivän koekäyttöversion avulla.

Ennen etäkoulutuksen aloittamista annamme mahdollisuuden osallistua testikoulutukseen n. 15-30min, jossa testaamme jokaisen valmiuksia onnistuneen yhteyden muodostamiseksi. Testi järjestetään yleensä pari päivää ennen varsinaisen etäkoulutuksen aloittamista, jotta korjaavia toimenpiteitä ehditään tarvittaessa tekemään.

Etäkoulutuksia ei Training Centerimme normaaleissa koulutuksissa tallenneta eikä siten tallenteita jaeta kurssilaisten/organisaatioiden käyttöön jälkikäteen.  Koulutusten jakaminen jälkikäteen kurssilaisten toimesta on myös kiellettyä.

Etäkoulutus jäsennetään siten, että päivä koostuu teoriaopetuksesta ja omatoimisista harjoituksista. Harjoitusten aikana kouluttaja on koko ajan päivystämässä ja käytettävissä mahdollisten ongelmatilanteiden ja kysymysten varalta. Tauot ovat myös etäkoulutuksessa tärkeitä ja niitä pidetään normaalisti (kahvi ja lounastauot). Kurssilaisilla on siis aina mahdollisuus kysyä asioita kouluttajalta ja siten etäkoulutus ei siis eroa normaalista luokkakoulutuksesta paljoakaan. Näistä syistä etäkoulutusryhmien koko pidetään aina rajattuna ja kohtuullisen pienenä, jotta jokainen saa huomioita oman kehittymisensä ja etenemisensä tahdissa.

 

Tukipalvelu ja tyytyväisyystakuu:

 • kaikkiin CAD-koulutuksiimme sisältyy kurssin aihealueista 2 kuukauden sähköpostituki
 • mikäli koulutuksemme toteutus ei laatujärjestelmästämme huolimatta vastaa odotuksianne, on sinulla mahdollisuus saada hyvitys kurssin hinnasta tai osallistua korvaavaan koulutukseen veloituksetta

Asiakkaina mm. teollisuusyritykset, eri alojen suunnittelutoimistot, kunnat ja kaupungit. 

PERUUTUSEHDOT:

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa 10vrk ennen kurssin alkamista. Mikäli kurssi perutaan asiakkaasta johtuvista syistä 9-2vrk ennen kurssin alkamista veloitamme 50% kurssin hinnasta tai mikäli kurssi perutaan alle kahta vuorokautta ennen kurssin alkamista, veloitamme kurssin hinnan kokonaisuudessaan. 

Cadpool Oy:llä on oikeus peruuttaa kurssi tai muuttaa sen ajankohtaa esimerkiksi osanottajamäärän vähyydestä tai kouluttajan estymisestä johtuvista syistä. Asiakkaan kanssa etsitään kurssille uusi molemmille sopiva ajankohta, mutta Cadpool Oy ei korvaa asiakkaalle näistä aiheutuvia suoria eikä välillisiä kustannuksia.

Autodesk:

Olemme Autodeskin valtuuttama koulutuskeskus ATC, Autodesk Authorized Training Center.

 • AutoCAD ja AutoCAD LT, perus-, jatko- ja 3D-kurssit
 • Revit Architecture ja Structure
 • Autodesk Inventor
 • 3ds Max/ 3ds Max Design

               

 ArchiCAD

 • peruskurssit, jatkokurssit
 • GDL-ohjelmointi

 SolidWorks:

 • perus- ja jatkokurssit

 Tekla:

Olemme Trimblen valtuuttama Tekla kouluttaja, Tekla Authorized Partner

 • perus- ja jatkokurssit

Tekla Authorized Partner Badge 300dpi

 Microsoft:

 • MS Word, Excel, PowerPoint perus- ja jatkokurssit
 • CAD – Office yhteiskäyttö
Jutta Itkonen Koulutus- ja hallintoassistentti Puh. 040 551 2814 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.