image description

Asiakkaan tiloissa suoritettava visualisointi

Kun visualisointi suoritetaan asiakkaan tiloissa, käytetään palvelusta yleensä nimitystä liikkuva visualisointipalvelu. Tällöin visualisointi suoritetaan asiakkaan tiloissa ja se sisältää myös työasemat ja ohjelmat sekä laajat materiaali- ja objektikirjastomme. Suoritamme tehtävät läheisessä yhteistyössä suoraan projektiorganisaatiossanne. Nyt on siis aika unohtaa visualisointiprojektin kauko-ohjaus sekä toivotaan-toivotaan meininki, joka vie liikaa paitsi energiaa ja aikaa, lopulta myös rahaa.

Liikkuvasti toteutettu visualisointi tuo monia etuja

Yhteistyön läheisyys ja saumattomuus ovat tärkeimpiä kriteereitä asiakkaan tiloissa visualisointia tehdessä. Joustavaksi palvelun tekee mahdollisuus lomittaa visualisointitehtävät muun suunnittelutyön kanssa, jolloin osaamistamme voidaan hyödyntää myös muihin suunnittelutehtäviin visualisointitehtävien ohessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että visualisoijamme ovat myös suunnittelun ammattilaisia, joten miksei tätä osaamista hyödynnettäisi myös näin.

Työasemat

Liikkuvan visualisointipalvelun työvälineisiin kuuluu kaksi kannettavaa tehotyöasemaa, joista toisella tehdään itse mallin määrittelyä ja toisella lasketaan työnaikaisia kuvia tai animaatioita. Työasemia ei tarvitse välttämättä asentaa asiakkaan verkkoon, jolloin vältetään myös IT-kustannukset; helppoa, nopeaa ja turvallista.

Teholaskentaa

Asiakkaan tiloissa suoritettavan visualisointipalvelun käytössä on tarvittaessa myös toimistossamme oleva laaja tehotyöasemien laskentaverkko, jolla suoritetaan vaativat laskennat ja animaatiot.

Visualisointi meillä

Tietenkin palvelemme myös perinteisellä tavalla tarjoamalla Visualisointipalvelua toimistollamme. Normaalit kompastuskivet pystytään välttämään, kun tekijämme on tuttuja joko suunnittelutehtävien tai aikaisempien visualisointitehtävien kautta. Uusia asiakkaita pyrimme palvelemaan aluksi erittäin henkilökohtaisella palvelulla ja vasta yhteisten onnistuneiden projektien kautta voimme vähentää visualisointitehtävän määritysvaiheen panostusta ja selvitystyötä.

Toimistollamme suoritettava visualisointi perustuu monesti ennalta määritettyyn ja rajattuun mallintamiseen, materiaaleihin sekä toiveisiin kuvan yleistunnelmasta jne. Suoritamme projekteja kiinteällä veloituksella tai tuntiveloituspohjaisesti. Projektiin voi osallistua myös useampi henkilö tiimistämme, joten myös laajat projektit suoritamme sovitussa aikataulussa.

Miksi hankkia visualisointi Cadpoolilta?

Cadpoolin suorittama visualisointi joustava ratkaisu kysynnän vaihteluihin, kiinteiden kustannusten hallintaan ja vaihteleviin osaamistarpeisiin. Tyypillisesti asiakkaillamme on kyllä visualisointiosaamista omastakin takaa, mutta nämä samat tekijät saattavat olla kiinni suunnittelutehtävissä, tekemistä on muuten liikaa ja/tai halutaan vaihtelua esittelymateriaalien tunnelmaan jne. Joskus meitä on myös käytetty tilanteessa, jossa yrityksen sisällä on haluttu välttää tehtävien uudelleen jakoa ja niiden mahdollisia jälkivääntöjä.

Visualisointitiimissämme työskentelee arkkitehteja ja rakennusarkkitehteja, jotka ovat erikoistuneet 3D- ja tietomallintamiseen, visualisointiin, valaistussuunnitteluun, virtuaalimalleihin ja animaatioihin. Tietenkin tekijämme ovat myös suunnittelun ammattilaisia omalla alallaan, joka tekee palvelustamme monipuolista ja käytännönläheistä.

 

Cadpool Oy - Tutustu lisää ottamalla yhteyttä!

Tutustu myös palveluihimme: CAD-koulutus | Rakennussuunnittelu | Mekaniikkasuunnittelu