Cadpoolin Taiteiden Yön juhlat 2022

Elokuun sää suosi meitä järjestäessämme jokavuotisen asiakasjuhlamme Taiteiden Yön yhteydessä. Saimme nauttia noin 100 asiakkaan ja työntekijän ilonpidosta helteisessä illassa. Juhlat ovat vuosittainen kiitoksemme kaikille meidän kanssa toimiville.

Illan tunnelmasta vastasi DJ Tuomas Ahva sekä pääesiintyjä Ida Elina (idaelina.com) – valoittava musiikillinen monitaituri.

Ooppera oli myös toiveestamme järjestänyt oman ohjelmamme päättyessä viereiselle aukiolle makupaloja heidän tulevan vuoden ohjelmistosta. Paikalle oli saapunut meidän lisäksemme muitakin kuulijoita. Erityissuositus heidän ohjelmistosta Peppi Pitkätossu baletille (https://oopperabaletti.fi/ohjelmisto-ja-liput/peppi-pitkatossu/), mutta kuulimme myös monta muuta lyhyttä hienoa laulua ja tanssimakupalaa.

Seuraava vuosi meneekin ensi vuoden ohjelmaa suunnitellessa, jotta saamme tarjottua yhteistyökumppaneillemme yhtä onnistuneen tapahtuman myös vuonna 2023.

Ilonpitoa Ida Elinan tahdissa.
Illan DJ:mme Tuomas Ahva
Illan vieraita, asiakkaita ja työntekijöitä