Hohtokeilausilta

Kävimme keilaamassa huippuporukkamme kanssa. Illassa oli hienoja kaatoja, paljon naurua, hyvää pitsaa ja mukavia keskusteluja. Hyvä musiikki soi koko illan ja tunnelma oli loistava, kun saimme toinen toistaan parempia kaatoja.

Katso video illasta TikTok tililtämme 👉🏼

Tälläkin kertaa mukana oli hyviä pelaajia ja saimme huipputuloksia. Harri sai illan parhaimman tuloksen 400 pistettä kolmessa kierroksessa! Eikä ollut ihme, sillä kuten videosta näki, hän sai hienoja kaatoja!”

Mikakin kaatoi hienon tuloksen neljän kierroksen aikana.

Haluamme pitää huolta hyvästä työyhteisöstämme ja tämän vuoksi pyrimme järjestämään oman porukkamme get together tapahtumia joka vuosi. Tänä vuonna olemme porukalla käyneet muun muuassa ruokakurssilla, laulamassa karaokea ja pitäneet viini-iltaa. Pääsimme keilauksen jälkeen vielä käymään Saksassakin, kun lähdimme viettämään pikkujouluja Berliiniin. ✈️🧳🇩🇪