Kuvatuotanto tekoälyllä: Stable Diffusion

Kuvatuotanto tekoälyllä

Kurssin tiedot

700 €
Etänä
1/2 pv

Tavoite

Stabe Diffusion on tekoälymaailmassa kuvatuottajien arabialainen hevonen. Palvelu, jolla saat mitä vain aikaiseksi, jos hallitset palvelun säädöt, ominaispiirteet ja paneudut palvelun opettelemiseen ja ohjaamiseen.  Pohjalle suosittelemme tutustumista suurelle yleisölle tarkoitettuun Midjourneyhin, jonka kautta saa tuntumaan mitä kuvapalveluilla voi saada aikaiseksi ja ymmärtää myös mahdollisesti mitä jää kaipaamaan eli mitä Stable Diffusion voi antaa lisää.

 

Kurssilla keskitytään kuvatuotantoon tekoälyllä arkkitehtien ja sisustusarkkitehtien näkökulmasta – arkkitehtuurin visualisointiin. Opit kurssilla kuinka palvelulla tuotetaan halutunlaista kuvamateriaalia, mitkä ovat palvelun nyanssit ja rajoitteet ja kuinka palveluun voidaan tehdä hienosäätöä. Kurssin käynnin jälkeen osallistujat tiedät kuinka palvelua voi käyttää arkkitehti- ja sisustusarkkitehtityössä ideointiin ja visualisointiin ja mitä tarkempien kuvien tuotantoon tarvitaan ja kuinka se tapahtuu.

 

Jos Midjourneytä käyttäessä soitat jo Steinwayllä niin Stable Diffusionilla sormesi ovat Steinway D-274:n konserttiflyygelin koskettimilla, jota käytetään kun halutaan vain ehdotonta parasta.

 

 

 

Kohderyhmä

Suosittelemme kurssia arkkitehtuurin visualisointiin erikoistuville ammattilaisille: arkkitehdeille, sisustuarkkitehdeille, mallintajille, valokuvaajille, mainos- ja markkinointimateriaalien tuottajille ja muille joissa visualisointi on tärkeä osa työtä. Stable Diffusionissa voit hallita kuvan sisältöä ja laatua tarkalla tasolla, mutta samalla käyttö on vaativaa.

 

Arkkitehdit

Sisustusarkkitehdit

Mallintajat

Tekniset piirtäjät

Muut visuaalisesta kuvatuotannosta kiinnostuneet

Kurssin kesto ja hinta

700 €, klo 12-16 eli 4 tuntia, etänä

Lisätietoja

Kurssisihteeri, Cadpool Oy
puh: 09-4056 220
gsm: 040-5512 814
email: trainingcenter@cadpool.fi

Lähtötiedot

Koulutuksessa käytetään RunDiffusion-pilvipalvelua StableDiffusionista. Tarvitset kurssille osallistuaksesi maksulliset tunnukset RunDiffusion-pilvipalveluun ja CreatorsClub-lisenssin (n. 30 € / kk) sekä Dreamlooks.ai -tunnukset ja kreditit tekoälymallien luomiseen (n. 10 €).

 

RunDiffusionia käyttämällä pääset hyödyntämään StableDiffusionin palvelinten laskentatehoa sekä heidän uusimpia tekoälymalleja.

Kurssilla käsiteltävät asiat

  • edetään kokonaisuus kerrallaan Stable Diffusionin käyttöönotosta alkaen
  • opit Stable Diffusionin eri kontrollimekanismit ja säädöt
  • käymme läpi muutamia arkkitehtuurin visualisoinnin käyttötapauksia
  • kuulet Antin parhaista käytännöistä parhaat käytännöt Stable Diffusionin hyödyntämiseen
  • silmäsi avautuvat mahdollisuuksiin arkkitehtuurin visualisoinnissa

Kouluttajanamme toimii Suomen ja Euroopan parhaaksi ammattivalokuvajaaksi valittu Antti Karppinen. Antti on samalla Suomen parhaita epävirallisia tekoälykuvantuottaja, joka aktiivisesti hyödyntää työssään ja taiteessaan tekoälypalveluita.