Kuvatuotanto tekoälyllä: Stable Diffusion

Kuvatuotanto tekoälyllä

Kurssin tiedot

650 €
Etänä
2 x syksyllä 2023 pv

Kurssilla käsiteltävät asiat

Stabe Diffusion on tekoälymaailmassa kuvatuottajien arabialainen hevonen. Palvelu, jolla saat mitä vain aikaiseksi, jos hallitset palvelun säädöt, ominaispiirteet ja paneudut palvelun opettelemiseen ja ohjaamiseen.  Pohjalle suosittelemme tutustumista suurelle yleisölle tarkoitettuun Midjourneyhin, jonka kautta saa tuntumaan mitä kuvapalveluilla voi saada aikaiseksi ja ymmärtää myös mahdollisesti mitä jää kaipaamaan eli mitä Stable Diffusion voi antaa lisää.

 

Kouluttajanamme toimii Suomen ja Euroopan parhaaksi ammattivalokuvajaaksi valittu Antti Karppinen. Antti on samalla Suomen parhaita epävirallisia tekoälykuvantuottaja, joka aktiivisesti hyödyntää työssään ja taiteessaan tekoälypalveluita.

 

Jos Midjourneytä käyttäessä soitat jo Steinwayllä niin Stable Diffusionilla sormesi ovat Steinway D-274:n konserttiflyygelin koskettimilla, jota käytetään kun halutaan vain ehdotonta parasta.

 

Kurssin tarkoituksena on opettaa kuinka palvelu toimii, kuinka sillä tuotetaan halutunlaista kuvamateriaalia, mitkä ovat palvelun nyanssit ja rajoitteet ja kuinka palveluun voidaan tehdä hienosäätöä. Kurssin käynnin jälkeen osallistujat tietävät kuinka palvelua voi käyttää ideointiin ja visualisointiin ja mitä tarkempien kuvien tuotantoon tarvitaan ja kuinka se tapahtuu.

 

Suosittelemme kurssia visualisointiin erikoistuville ammattilaisille, arkkitehdeille, valokuvaajille, mainos- ja markkinointimateriaalien tuottajille ja muille joissa visualisointi on tärkeä osa työtä. Stable Diffusionissa voit hallita kuvan sisältöä ja laatua tarkalla tasolla, mutta samalla käyttö on vaativaa.