MyWay tapahtuma: Ruokakurssi

Martat ovat jo pitkään tarjonneet monipuolisia ja herkullisia ruokakursseja kaikille ruuanlaitosta kiinnostuneille. Cadpoolin työntekijät ovat löytäneet tiensä Marttojen keittiöön jo yli 20 kertaa, ja tällä kertaa lähdimme yhdessä maistelemaan espanjalaisia tapaksia. 

Kurssilla pääsimme tutustumaan espanjalaisen keittiön makumaailmaan ja opettelemaan tapas-ruokien valmistusta. Marttojen opastuksella saimme valmistettua perinteisiä tapaksia kuten patatas bravas, espanjalaista munakasta, sekä empanadas eli täytetyt piiraat. 

Kurssin ohessa opimme myös paljon espanjalaisesta ruokakulttuurista ja perinteistä. Oli mielenkiintoista kuulla, miten tiettyjä ruokia ja tapaksia syödään ja tarjoillaan eri tilanteissa, kuten esimerkiksi juhlapäivinä ja festivaaleilla. 

Kurssit ovat saaneet positiivista palautetta ja niillä on ollut suuri merkitys yhteishengen ja tiimihengen kehittämisessä. On mukavaa huomata, että ruuanlaitto voi tuoda yhteen ihmisiä eri taustoista ja että se voi olla yhteinen kiinnostuksen kohde. 

Kiitos Martoille upeasta kokemuksesta ja opastuksesta espanjalaisen keittiön saloihin. Odotamme jo innolla seuraavaa kurssia ja uusia makuelämyksiä yhdessä.

Vastaa